​Voksbehandling

Medex professionelle vokssystemer er milde og effektive

​​Medex har over 20 års erfaring i voksbehandlinger, som kan tåles af selv den mest sarte hud.

Den er mild og effektiv, og du opnår et altid tilfredsstillende og langvarigt resultat. Huden knopper ikke op, og der efterlades ingen hudirritation. Hårene skal minimum være 0,5 cm lange og max 1 cm.

​​

Medex specialuddanner alle sine hudterapeuter i de professionelle voksbehandlinger, som også indbefatter beskyttende klargøring af huden før voks samt plejende efterbehandling af huden efter voks. På denne måde er du sikret det bedst tænkelige og mest holdbare resultat og ikke mindst den bedste pleje af din hud.

​​

Til ansigtet er der udviklet en speciel skånsom voks, og ellers behandler vi både med oliebaseret og vandbaseret voks. Der kan som udgangspunkt vokses overalt på kroppen, og de forskellige vokstyper er hver især udviklet til de forskellige områder samt til forskellige hud- og hårtyper, sådan at du altid vil blive behandlet med den voks, som er mest hensigtsmæssig for dig og din hud. Voksbehandlingerne er aktuelle både for kvinder som for mænd.

Medex ReductiO creme til efterbehandling/hjemmepleje

Medex ReductiO er en hårvækstreducerende creme, som du med stor fordel kan anvende i forbindelse med din hårfjerningsbehandling. Cremen forsinker og formindsker uønsket hårvækst og vil dermed optimere og forlænge din behandling.

Produktet er baseret på bl.a. palmatine og et soyaenzym som det aktive stof i præparatet. Soyaenzymet virker lokalt og naturligt, idet det forcerer en »hårvæksthvilepause«, som det også forekommer i den naturlige hårvækst.

Medex ReductiO har en næringsgivende og plejende virkning, ligesom den virker kølende for huden efter behandlingen. ReductiO Cream anvendes to gange daglig​.​

​Vi scorer

4,9 ud af 5 stjerner på Facebook

BODY CARE Aarhus ApS

Skanderborgvej 16

8000 Aarhus C

CVR: 36561343

Kontakt

Telefon: 30 42 33 44

E-mail: info@bodycareaarhus.dk

ÅBNINGSTIDER 

Mandag​

10.00 - 18.00​

Tirsdag​

10.00 - 18.00

Onsdag​

10.00 - 18:00​

Torsdag​

10.00 - 18.00​

Fredag​

10.00 - 14.00​

Lørdag​ 

Efter aftale

Søndag

Lukket