​Kosmetolog udfører en bred vifte af lækre behandlinger

​Hos BODY CARE er skønhed, velvære og rene produkter i højsædet. Vores dygtige kosmetolog er uddannet lægeeksamineret kosmetolog, og hun udfører et væld af lækre behandlinger.

Du kan se vores forskellige behandlinger og priser her.

Vores lægeeksaminerede kosmetolog tilbyder nedenstående ansigtsbehandlinger:

  • Den klassiske
  • Relax
  • Frugtsyre
  • Hyaluron
  • Anti-age Lift mini
  • Anti-age Lift luksus
  • Udvidet acne
  • Teenage

Vores kosmetolog bruger medex produkter

​Vi tilbyder en komplet serie af hud- og kropsplejeprodukter. Vores kosmetolog bruger udelukkende produkter fra Medex.

Produkter fra Medex er så vidt muligt naturlige og af meget høj kvalitet. Produkterne er terapeutiske, hvilket vil sige, at de trænger ind og behandler aktivt og effektivt.

Der bliver ikke anvendt farvestoffer eller dufttilsætning. Produkterne fra Medex kan anvendes af alle uanset alder og køn.

Medex er førende inden for for eksempel behandling af acne, anti-age, efterbehandling ved skønhedskirurgisk indgreb samt en lang række specialbehandlinger.​

​Produkter fra Medex er så vidt muligt naturlige og af meget høj kvalitet.​

​​Kom og besøg os når du vil gøre noget godt for dig selv

​Hvis du er i tvivl om hvilken behandling, der vil passe bedst til dig og din hudtype, er du altid velkommen til at komme forbi vores klinik. Så kan vores kosmetolog lave en hudanalyse og rådgive dig om hvilken behandling, der vil være bedst til dig.

Vi kan behandle mange forskellige hudproblemer. Vi rådgiver i forbindelse med behandling altid om hudpleje og makeup. Vores klinik er beliggende i Højbjerg og er nem at komme til, hvis du kommer fra Århus, Åbyhøj, Højbjerg eller Viby.

Så hvis du har lyst til at gøre noget godt for dig selv med en lækker ansigtsbehandling hos en professionel kosmetolog, så booke tid, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 30 42 33 44.

Trænger du til forkælelse i særklasse? Giv dig selv en uimodståelig oplevelse af luksuriøs velvære hos BODY CARE Aarhus. Vi tilbyder wellness og lækkerness fra top til tå.

Åbningstider​

Mandag – torsdag

10.00 – 18.00​

Fredag

10.00 – 15.00​

Lørdag

Efter aftale

Søndag og helligdage

lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Kontaktoplysninger

BODY CARE Aarhus

​Skanderborgvej 16, 8000 Aarhus C

Klik her for rutevejledning

Telefon: 30423344

E-mail: info@bodycareaarhus.dk