Fysiurgisk massage mod smerter og fysiske problemer

Fysiurgisk massage er en dybdegående behandling af muskulaturen. Den kan løse en række konkrete fysiske problemer, såsom:

​​

  • Sportsskader
  • Smerter efter stillesiddende arbejde
  • For meget træning
  • Spændingshovedpine
  • Muskelinfiltrationer
  • Smerter i ryg, lænd, nakke og skylder
  • Stivhed og smerter i muskler og led.

Ved fysiurgisk massage bearbejdes spændinger og myoser, blodcirkulationen forbedres samt iltoptagelsen og affaldsstoffer frigøres.

​Vores lægeeksamineret fysiurgisk massør vil arbejde fokuseret på at fjerne dine spændinger og smerter. Vores klinik er beliggende i Aarhus C - tæt på Langenæs Bageren og Meny, og du er altid velkommen, uanset om du kommer fra Åbyhøj, Viby, Højbjerg eller et helt fjerde sted.

​Hvis musklerne er overspændte og ikke kan slappe af (hypertonus) udløser en fysiurgisk massage beroligende stoffer, der afhjælper dette.

​​

Vi sørger for at tilpasse fysiurgisk massage til dig

Vi tilpasser altid massagen til dig, så du får det bedste ud af den. Vi starter med lange bløde strøg, der fordeler olien på det ønskede område og skaber langsomt varme i dit væv, så vi stille og roligt kan gå dybere ned i muskulaturen uden at det føles for hårdt.

​Journal:

Vi fører journal på vores klienter, så vi løbende kan tilpasse behandlingen. Der er ingen bivirkninger ved fysiurgisk massage. Ved problembehandling kan man dog opleve en anelse ømhed i det behandlede område i de efterfølgende dage.​ Ved skulder og nakke arbejder vi også med triggerpunkter.​

Kontakt os og bestil en tid til fysiurgisk massage

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon

​30 42 33 44, hvis du har spørgsmål til fysiurgisk massage eller vil booke tid.

​​

Du har også mulighed for at booke tid til vores forskellige massager online her på siden. Du kan også skrive til e-mail info@bodycareaarhus.dk.

​​

Tip: 

Vi kan anbefale at kombinere TEI muskelbehandling med fysiurgisk massage.​

Trænger du til forkælelse i særklasse? Giv dig selv en uimodståelig oplevelse af luksuriøs velvære hos BODY CARE Aarhus. Vi tilbyder wellness og lækkerness fra top til tå.

Åbningstider​

Mandag – torsdag

10.00 – 17.30​

Fredag

10.00 – 13.00​

Lørdag

Efter aftale

Søndag og helligdage

lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Kontaktoplysninger

BODY CARE Aarhus

​Skanderborgvej 16, 8000 Aarhus C

Klik her for rutevejledning

Telefon: 30423344

E-mail: info@bodycareaarhus.dk