Alternativ til fedtsugning

​​Lipobelt laser - fedtreducerende slankebehandling​

  • Effektiv
  • Hurtig
  • 100 % smertefri
  • Synlige resultater efter få behandlinger
  • Skader ikke vævet
  • Reducerer fedtsyrer i fedtcellerne
  • Koldt laserlys ved 600 nm
  • Fotokemisk reaktion i fedtcellen (laserlipolyse)

​Lipobelt Laser er en fedtreducerende behandling, der tømmer fedtcellerne for fedt på under 20 minutter. Den er særligt effektiv på de områder, der er svære at reducere med diæt og motion, som for eksempel mave, hofte, lår og arme.

LIPOBELT laserbehandling sikrer synlige resultater hos de fleste allerede efter få behandlinger.

En undersøgelse gennemført under lægeligt tilsyn har vist en gennemsnitlig reduktion af livvidden på 6 cm efter 8 behandlinger.

Hvordan fungerer lipobelt laser

Lipobelt fungerer på det kemiske niveau, ikke-invasivt og uden at skade vævet. Der anvendes koldt laserlys ved 600 nm. Det skaber en fotokemisk reaktion i fedtcellen, hvilket kaldes laserlipolyse.

Laserlipolysen aktiverer den naturlige proces der nedbryder dens indhold af triglycerider til glycerol, fedtsyrer og vand.

Samtidig udvides porerne i cellemembranen, så den bliver gennemtrængelig og de nedbrudte fedtsyrer frigives i form af en fedtemulsion, der let kan dræneres via lymfesystemet.

Hvordan foregår behandlingen

Bæltet med laserenheder placeres på det område der ønskes behandlet og der placeres to lymfe-aktivatorer ved lymfeknuderne i lysken eller armhule. Din hud skal være ren og fri for kosmetiske produkter.

Under behandlingen skal man benytte beskyttelsesbriller, som udleveres ved behandlingens start.

Efter behandlingen anbefaler vi motion, eller behandling med Tei System, for at stimulere udskillelsen af de frigjorte fedtsyrer.

Praktisk information

For at opnå de bedste resultater, skal man drikke rigeligt med vand dagen før behandlingen og efter behandlingen.

Vi anbefaler 2-3 behandlinger om ugen samt at der suppleres med en passende diæt, hvis man ønsker et vægttab.

Behandling anbefales fra normal til let overvægtige personer, der har problemer med genstride fedtdepoter på for eksempel mave, baller eller lår. Hvis der er tale om svær overvægt, kan du læse mere om vores Tei System, som kan hjælpe på dette.

Hvem kan ikke behandles

Personer med pacemaker, metalimplantater, hudlidelser, kræft, gravide, kraftig menstruation, diabetes, epilepsi, årebetændelse, tendens til blodpropper eller andre kredsløbsproblemer, problemer med skjoldbruskkirtlen, akut infektion eller ubehandlet højt blodtryk.

Trænger du til forkælelse i særklasse? Giv dig selv en uimodståelig oplevelse af luksuriøs velvære hos BODY CARE Aarhus. Vi tilbyder wellness og lækkerness fra top til tå.

Åbningstider​

Mandag – torsdag

10.00 – 17.30​

Fredag

10.00 – 13.00​

Lørdag

Efter aftale

Søndag og helligdage

lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Kontaktoplysninger

BODY CARE Aarhus

​Skanderborgvej 16, 8000 Aarhus C

Klik her for rutevejledning

Telefon: 30423344

E-mail: info@bodycareaarhus.dk