Blegning af tænder giver dig dit hvide smil tilbage

  • En smileffect behandling sikrer en farveforskel på 2-9 toner for de fleste klienter
  • Resultatet varierer alt efter typen af misfarvning, din emaljetykkelse og din alder
  • Vi bruger den anerkendte “smileffect” teknologi, baseret på SmileZERO® gel
  • SmileZERO® indeholder et aktivt blegemiddel, som aktiveres af LED-lys
  • Metoden er godkendt og lovlig - Behandlingen er nænsom
  • Nul smerte og ingen bivirkninger
  • Efter behandlingen anbefaler vi normal mundhygiejne - børst tænder 2 gange dagligt, brug tandtråd og tandstikkere
  • Afhængigt af dine vaner og din tandhygiejne holder effekten cirka 1 år

Blegning af tænder giver dig dit hviDrømmer du også om at få hvidere tænder igen? Hos BODY CARE tilbyder vi en godkendt og lovlig tandblegning. Med tiden får vi alle mørkere tænder, og hvis du gerne vil have dit gamle, hvide smil tilbage, så skal du prøve en tandblegning. Ved blegning af tænder lysner man misfarvningerne i tænderne.

Et hvidt smil giver selvtillid og en følelse af velvære

Ved blegning af tænder hos BODY CARE bruger vi Smileffects smileZERO® gele, som er testet og godkendt og overholder bestemmelserne i EU. Smileffect er verdens første, der tilbyder et alternativ til den traditionelle tandblegning. En Smileffect behandling sikrer en farveforskel på to til ni toner lysere for de fleste klienter. Resultatet varierer alt efter typen af misfarvning, din emaljetykkelse og din alder.

​​

Vi udfører blegning af tænder med smileffect

Hos BODY CARE bruger vi den anerkendte Smileffect teknologi, når vi bleger tænder, som er baseret på SmileZERO® gel. Metoden er godkendt og lovlig. Behandlingen er nænsom, der er nul smerte og ingen bivirkninger. Efter behandlingen anbefaler vi normal mundhygiejne. Det vil sige; børst tænder to gange dagligt, brug tandtråd og tandstikkere. Alt afhængigt af dine vaner og din tandhygiejne holder effekten cirka et år.

Hvorfor bliver mine tænder misfarvet?

Dette kan skyldes mange ting. Nogle af årsagerne kan være indtag af farveholdige drikkevare, kaffe te, rødvin m.m Ligeledes farveholdige fødevarer samt tobak.

Hvornår burde jeg IKKE lave en kosmetisk blegning?SmileffectZero gelen har ingen bivirkninger. Dog må gravide og ammende kvinder samt patienter i kemoterapi ikke behandles. Der må kun behandles på raske tænder. Ved huller i tænderne og tandsten skal behandlingen afsluttes ved egen tandlæge først.

Er du i tvivl om dine tænder er egnet for en blegning, så spørg din tandlæge.smil tilbage​

​​Hvor længe holder blegningen?

Dette kommer meget an på ens drikkevaner og spisevaner. Ligeledes på ens tandhygiejne.

Man kan forvente det holder i minimum 3 måneder.

Hvad kan man gøre for at vedligeholde blegningen?

Man kan supplere den daglige tandbørstning ved brug af Smileffect Soft White. Ved brug af denne, kan man bibeholde sit blegningsresultat i længere tid.

Hvad skal man være opmærksom på efter blegning af tænder?

Der er en eftervirkning på 1 time efter behandlingen. I denne periode må der hverken spises eller drikkes, udover vand. Rygning er ligeledes ikke tilladt. Farveholdige fødevarer samt farveholdige drikkevarer og tobak bør undgås 48 timer efter behandlingen.

Tænderne er modtagelige overfor farvestoffer i de næste 48 timer og hvis man ikke overholder dette, kan resultatet af blegningen forringes væsentligt og blegningen kan i værste fald være spildt. Efter blegning af tænder kan der komme hvide pletter på tænderne, disse forsvinder efter 1-2 timer.

Du er velkommen til at komme forbi klinikken, hvis du vil vide mere om blegning af tænder. Du kan også kontakte BODY CARE på telefon 30 42 33 44.​​

Trænger du til forkælelse i særklasse? Giv dig selv en uimodståelig oplevelse af luksuriøs velvære hos BODY CARE Aarhus. Vi tilbyder wellness og lækkerness fra top til tå.

Åbningstider​

Mandag – torsdag

10.00 – 18.00​

Fredag

10.00 – 15.00​

Lørdag

Efter aftale

Søndag og helligdage

lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Kontaktoplysninger

BODY CARE Aarhus

​Skanderborgvej 16, 8000 Aarhus C

Klik her for rutevejledning

Telefon: 30423344

E-mail: info@bodycareaarhus.dk