Kosmetolog - bred vifte af lækre behandlinger

​Hos BODY CARE er skønhed, velvære og rene produkter i højsædet. Vores dygtige kosmetolog er uddannet lægeeksamineret kosmetolog. Vi har et væld af lækre behandlinger.

​​

Vores lægeeksaminerede kosmetolog tilbyder nedenstående ansigtsbehandlinger: Den klassiske, Relax, Frugtsyre, Masque Lumière, Hyaluron, Anti-age Lift mini, Anti-age Lift luksus, Udvidet acne og teenage.

Vores kosmetologer bruger medex produkter

​Vi tilbyder en komplet serie af hud- og kropsplejeprodukter. Vores kosmetologer bruger udelukkende produkter fra Medex.

Produkter fra Medex er så vidt muligt naturlige og af meget høj kvalitet. Produkterne er terapeutiske, hvilket vil sige, at de trænger ind og behandler aktivt og effektivt.

Der bliver ikke anvendt farvestoffer eller dufttilsætning. Produkterne fra Medex kan anvendes af alle uanset alder og køn.

Medex er førende inden for for eksempel behandling af acne, anti-age, efterbehandling ved skønhedskirurgisk indgreb samt en lang række specialbehandlinger.​

Produkter fra Medex er så vidt muligt naturlige og af meget høj kvalitet.​

Kom og besøg os når du vil gøre noget godt for dig selv

​Hvis du er i tvivl om hvilken behandling, der vil passe bedst til dig og din hudtype, er du altid velkommen til at komme forbi vores klinik. Så kan vores kosmetolog lave en hudanalyse og rådgive dig om hvilken behandling, der vil være bedst til dig.

Vi kan behandle mange forskellige hudproblemer. Vi rådgiver i forbindelse med behandling altid om hudpleje. Vores klinik er beliggende i Aarhus C - tæt på Langenæs Bageren og Meny.

Så hvis du har lyst til at gøre noget godt for dig selv med en lækker ansigtsbehandling hos en professionel kosmetolog, så kontakt os i dag.

Hvis du har spørgsmål til vores forskellige behandlinger eller vil booke tid, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 30 42 33 44

Ansigtsbehandlinger

Hos Bodycare Århus er skønhed, velvære og rene produkter i højsædet. Vores dygtige kosmetologer er uddannet lægeeksamineret kosmetolog. Vi har et væld af lækre behandlinger.​

Den klassiske behandling

​​Hudanalyse, afrensning, dybderens, peeling, ansigtsmassage, maske efter hudtype, cremepleje, korrektion af bryn og vejledning om pleje af din hud

Varighed 60 min.​

Relax

​Hudanalyse, afrensning, dybderens, peeling, ansigtsmassage, maske efter hudtype, cremepleje, vejledning om pleje af din hud og afslappende behandling til den som virkelig trænger til afstressning og forkælelse​

Varighed 45 min.​​

Diamant slibning (microdermabrasion)

​En smertefri og non-invasiv behandling til hudforyngelse, ar reduktion mm.

Det øverste lag døde hudceller fjernes

Varighed 45 min.​

V​i anbefaler en serum "Heal Up" til kr. 129 efter behandlingen.

Frugtsyre

​Frugtsyre behandling, hudanalyse, afrensning, dybderens, peeling, frugtsyre AHA 10 %, ampuller, masker efter hudtype og dagcreme

Varighed 60 min.​

Vejledning om pleje af din hud.​

Moden hud med tykt hornlag for et glattere og mere jævnt udseende. Rynker reduceres betragtelig. Pigmentpletter, leverpletter og solskjolder forsvinder helt eller delvist. Overfladiske rynker glattes ud. Hud med acne og betændelsestilstande bliver bragt i balance og normaliseres. Fugtbalancen optimeres og stabiliseres​

Hollywood - NYHED

​En luksus kombi-behandling med diamantpeel, frugtsyre samt Medex lysterapi

Varighed 75 min.​​

​Vejledning om pleje af din hud. Et akut boost til ansigtet. En kombination af bl.a. diamantpeel, Fruit Acid Peel Mask samt Medex Masque Lumiere.

Et intensivt resultat med fornyet vitalitet og fugt til huden. Denne behandling er også velegnet til før- og efterbehandling i forbindelse med kosmetisk kirurgisk indgreb.

Hyaluron

​Hyaluron behandling, hudanalyse afrensning, dybderens, peeling, ampuller, masker efter hudtype og dagcreme

Varighed 60 min.​​

​Vejledning om pleje af din hud. Et akut boost til ansigtet. En kombination af bl.a. dybderens, Fruit Acid Peel Mask, hyaluron ampul, Actiprotin samt opstrammende bindevævsmassage med Medex Vital Renew.

Et intensivt resultat med fornyet vitalitet og fugt til huden. Denne behandling er også velegnet til før- og efterbehandling i forbindelse med kosmetisk kirurgisk indgreb.

Anti-age​lift​ mini

​Hudanalyse afrensning, dybderens, peeling, frugtsyre AHA 10 %, ampuller, aktiv cremepleje og masker efter hudtype Dagcreme

Varighed 75 min.​

Vejledning om pleje af din hud. Minibehandling til den modne hud, der trænger til en genopbyggende og opstrammende behandling. Inkl. frugtsyre- og fugtgivende maske

Anti-age​lift​ luksus

​​Hudanalyse, afrensning, dybderens, peeling, frugtsyre AHA 10 %, ampuller, aktiv cremepleje, masker efter hudtype og dagcreme

Varighed 90 min.​​

Vejledning om pleje af din hud. Luksusbehandling til den modne hud, der trænger til en genopbyggende og opstrammende behandling. Inkl. frugtsyremaske med herbs samt collagenmaske og hyaluronmaske.

Udvidet acne

​Hudanalyse, afrensning, dybderens, peeling, udrensning, ampuller, maske efter hudtype og cremepleje

Varighed 90 min.​

Vejledning om pleje af din hud. For ekstra medtaget og uren hud. Acne kan forekomme langt ind i voksenalderen og være et stort problem for den enkelte. Medex specielle dybdevirkende behandlingsmetode mod acne, ar, grove porer og dårlig blodcirkulation.

Teenage

​Hudanalyse, afrensning, dybderens, peeling, maske efter hudtype og cremepleje

Varighed 45 min.​​

Vejledning om pleje af din hud. Teenagebehandling op til 18 år.

Trænger du til forkælelse i særklasse? Giv dig selv en uimodståelig oplevelse af luksuriøs velvære hos BODY CARE Aarhus. Vi tilbyder wellness og lækkerness fra top til tå.

Åbningstider​

Mandag – torsdag

10.00 – 17.30​

Fredag

10.00 – 13.00​

Lørdag

Efter aftale

Søndag og helligdage

lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Kontaktoplysninger

BODY CARE Aarhus

​Skanderborgvej 16, 8000 Aarhus C

Klik her for rutevejledning

Telefon: 30423344

E-mail: info@bodycareaarhus.dk